Audio
David Foster Wallace

L´aigua és aixó

Escuchar en la aplicación
L’aclamat i malaguanyat escriptor David Foster Wallace reflexiona sobre alguns dels aspectes més importants de la vida en aquest manifest agut i profund. A mesura que busca respostes a preguntes gens senzilles, plasma les seves creences i deduccions sobre la naturalesa humana i dissecciona sense complexos una de les decisions més importants i alhora inconscients que prenem constantment: què pensem del món que ens envolta i de quina manera ho fem. Escrit amb l’intel·lecte i l’humor inconfusible de l’autor, L’aigua és això ens interpel·la sobre els reptes de la vida diària i ens ofereix reflexions provocadores que ens renoven a cada lectura.

David Foster Wallace (1962 - 2008) fue un escritor estadounidense. Conocido por su novela La broma infinita, se le considera uno de los escritores más influyentes e innovadores de principios del S. XXI.​
0:38:57
Editorial
Saga Egmont

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

L´aigua és aixó
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)