da
Audio
Angela Huth

Samtaler uden ord

Escuchar en la aplicación
William Handle har stiftet „Elmtree Strygekvartetten“, en gruppe musikere, der har spillet sammen i tyve år. Han er en dygtig musiker, selv om han er sikker på, at han kunne have opnået større succes, hvis hans navn havde været stavet på samme måde som komponisten til „Water Music“ i stedet for som det engelske ord for „dørhåndtag“. Williams hustru Grace er illustrator og har i mange år arbejdet på en børnebog om blomster. Ægteparret Handle har nået det punkt i deres liv, hvor de ikke føler noget behov for at tale sammen. De ved som oftest, hvad den anden tænker – de fører samtaler uden ord.
Så træder et af medlemmerne ud af kvartetten. Han bliver erstattet af en pige, Bonnie – en fantastisk violinspiller, oven i købet sød og charmerende. Ingen af musikerne kan sige sig fri for at være påvirket af hendes tilstedeværelse, og William selv begynder at opføre sig højst besynderligt. Men også Grace har mødt „en anden“. Den mystiske Lucien kommer mere og mere ind på livet af hende, han forfølger hende, han truer hende – og forsyner hendes liv med en bittersød smerte og længsel.
Stilheden mellem Grace og William bliver mere anspændt, efterhånden som løgnen og forstillelsen tager overhånd i deres forhold – og det bliver ikke mindre kompliceret af, at de næsten har glemt, hvordan man fører en samtale med ord.
13:10:37
Editoriales
Gyldendal, Cicero
Año de publicación
2023
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)