Ian Fleming

Octopussy

Escuchar en la aplicación
James Bond får sin sag for i alle fire noveller i samlingen "Octopussy", der er den sidste bog om agent 007 fra Ian Flemings egen hånd. James Bond bliver blandt andet sat på en sag om en stor del af nazisternes forsvundne guld og må i en anden fortælling deltage i en mistænkelig auktion over et Fabergé-æg. I en anden historie får han til opgave at hjælpe en britisk agent over grænsen fra Østberlin, og i sidste novelle må han rejse til New York for at advare en kvindelig agent fra MI6, som er blevet kæreste med en hemmelig agent fra KGB.

James Bond er velsagtens den mest kendte hemmelige agent i verden. Hans skaber, Ian Fleming, skrev kun 14 bøger om ham, men andre forfattere har sidenhen skrevet langt flere bøger om den hårdtslående og udødelige agent. Fortællingerne om agent 007 og hans kamp mod alverdens superskurke har opnået enorm popularitet verden over, både som bøger og film. Den første filmatisering af en Bond-bog, "Dr. No", fik premiere i 1962 med Sean Connery i hovedrollen som agent 007. Siden har mange forskellige af Storbritanniens største skuespillere spillet rollen som James Bond.

Den engelske forfatter Ian Fleming (1908-1964) er bedst kendt for sine legendariske spionromaner om agent 007, James Bond, der er delvist baseret på hans egne oplevelser i den engelske efterretningstjeneste både under og efter anden verdenskrig. Ian Fleming nød at leve i sus og dus, og James Bond-romanernes enorme succes både som bøger og på det store lærred gjorde ham i stand til at leve et jetsetterliv med alle de bekvemmeligheder, det medførte. Ian Fleming skrev sin første James Bond-roman, "Casino Royal", i 1953, og udgav i alt 12 romaner og to novellesamlinger om den snu og hårdføre agent, hvoraf hver og en fik enorm succes både som bøger og efterfølgende som film.
3:21:20
Editorial
Rosenkilde
Series
007
Traductor
Rita Damm
Año de publicación
2016
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)