hu
Audio
Sarah Skov

Egyél velem – Szex és erotika

Escuchar en la aplicación
"„A fagylalt az utolsó fogás. David ízlésesen elhelyezte a gombócokat a kehelyben, de dicsérő szavak helyett belenyomom a mutatóujjam a hideg édességbe, majd a szemébe nézek, és a számhoz emelem az ujjam. Kissé kinyitom a számat, és közben nézem, ahogy tekintetével követi az ujjamat. Bekapom az ujjam, és érzékien lenyalogatom róla a fagyit."

Anne mindennap az üres lakásba tér haza munka után, de ezt egy cseppet sem bánja, ő itt érzi magát a legjobban. Ilyenkor bekapcsolja a tévét, és a kedvenc a valóságshow-jában vetélkedő fiatal, szexi szakácsot nézi, aki tésztát gyúr és a részletekre is odafigyelve készíti el az ételeket. Anne fantáziáját azonban az izgatja a legjobban, hogy vajon vele is ugyanilyen gonddal bánna-e. Arról ábrándozik, hogy David a bugyijába csúsztatja a kezét. Aztán egy napon, amikor lehetősége adódik megismerkedni a férfival személyesen is, kihasználja az alkalmat és mindent megtesz, hogy felkeltse a férfi érdeklődését...

Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."

Sarah Skov egy fiatal írónő álneve, ő írta az Owen Gray megszállottja, a Szex a kocsiban, az Emlékek rólad és A feminista férfi című erotikus novellákat is.
0:36:20
Editorial
LUST
Traductor
- Lust

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Egyél velem – Szex és erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)