Jenn Díaz

Mare i filla

unavailable
La mort de l’Àngel —el pare de família, el marit, el germà, un home de cap a peus— canvia per sempre l’existència de les dones de la seva vida. La seva germana Dolors, la seva dona Glòria i les seves filles, Àngela i Natàlia, hauran de fer front a la pena per la pèrdua del cap de família i seguir endavant en una casa habitada només per dones, on ja no hi ha la referència de l’home. A través de cadascuna d’elles coneixerem les seves maneres d’entendre el món i l’amor, i les seves maneres especials d’expressar l’afecte. Perquè no hi ha un únic model de dona i perquè no hi ha una única manera de viure la vida.
Amb una veu inusual i molt pròxima, Jenn Díaz ens explica a través del narrador d’aquesta història, com si es tractés d’un personatge, la vida de quatre dones fortes, i alhora fràgils, i com fan front a la seva necessitat del món masculí, just en el moment en què el seu màxim representant desapareix.

Jenn Díaz és una escriptora i política espanyola, diputada per Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament de Catalunya. Col·labora en diverses revistes i fanzíns. La seva primera novel·la, «Belfondo», que va publicar als vint-i-dos anys, ha estat considerada per la crítica com un exponent destacat del corrent neoruralista. Al 2016 va rebre el Premi Mercè Rodoreda per la seva novel·la «Vida familiar».
Este audiolibro no está disponible por el momento.
4:16:25
Editorial
Saga Egmont
Año de publicación
2021
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)