Petra Hucke

Arkitekten fra New York

Escuchar en la aplicación
New York, 1865: Den nygifte Emily Warren Roebling ærgrer sig, da hun og hendes mand sidder fast med færgen over den frosne East River. Hvor er det godt, at byen endelig har godkendt opførelsen af en hængebro. På det tidspunkt aner Emily endnu ikke, at hun vil blive den, der skal fuldføre denne kolossale opgave. Hendes mand, chefingeniøren på Brooklyn Bridge, bliver alvorligt syg, og på trods af stor modstand overtager Emily ledelsen af den enorme og farlige byggeplads. Hun vil vise sin elskede mand, at hun tror på deres fælles drøm. Og hun vil bevise for verden, at kvinder også kan skabe underværker.

’’Historiens enestående kvinder’’ er en serie, som i romanform fortæller om en række bemærkelsesværdige kvinder, der – udover at være enestående på hver deres område – har skabt historie, der inspirerer den dag i dag.

Om forfatteren:
Petra Hucke (f. 1978) bor i München med sin mand og har et hoved fuld af ideer. Hun oversætter fra engelsk og fransk, elsker at læse islandske romaner, på islandsk, arbejder som freelance-redaktør og har udgivet romaner.
10:00:41
Propietario de los derechos de autor
Gutkind
Editorial
Gutkind
Traductor
Jacob Jonia
Año de publicación
2022
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)