Spanyol nyár - Szex és erotika, - Olrik
hu
Audio
- Olrik

Spanyol nyár - Szex és erotika

Escuchar en la aplicación
„Kábé öt perc után sikerült kissé megnyugodnom, amikor megjelent a hálószoba ajtajában Helena: haja kiengedve, a szemüveg sehol, ajkán vörös rúzs, rajta csipkés body, amely egyértelműen látni engedte, hogy nem visel alatta semmit, és hogy a testének többi része ugyanolyan feszes és formás, mint a feneke. Pajzán kiegészítőként fekete ragtapasszal ragasztotta le a mellbimbóját – kereszt alakban."

Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.

Olrik erotikus novellákat ír. A szerző további művei A magánorvos, A nimfa és a faunok, A vörös gyémánt, Jenny, a kalóz és a Játék Mr. X-szel.
0:23:23
Editorial
LUST
Traductor
- Lust

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Spanyol nyár - Szex és erotika, - Olrik
Spanyol nyár - Szex és erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)