Audio
Maria Carme Roca

Qui és el de la foto?

Escuchar en la aplicación
A la festa del setzè aniversari de la Hannah Potter, la Susan, la seva millor amiga, li fa una fotografia, però sorprenentment al seu costat hi apareix un espectre infantil i antic, amb barret de palla i espardenyes, que ningú va percebre a la festa. Davant d’aquest fet insòlit, les dues amigues comencen a investigar amb l’ajuda dels germans i l’avi de la Hannah de qui es tracta i què hi feia allà.
Aquesta presència desconeguda a qui anomenen Leslie, que no saben què vol, els condueix cap a mons inimaginables. Per això, des del principi del relat es crea una expectació que enganxa i, tot i viatjar al segle anterior per esbrinar el misteri que envolta aquesta aparició, ens acompanyarà fins al final de la història. Qui és? Què vol? Per què s’ha apropat a nosaltres?

Maria Carme Roca i Costa (Barcelona, 1955) és historiadora i filòloga. Des de l'any 1997 es dedica professionalment a l'escriptura. Ha publicat més de quaranta llibres de tots els gèneres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil. Si bé és especialment coneguda per les seves novel·les històriques, en literatura infantil i juvenil té tots els premis més importants del país, com el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica per Intrigues de palau (2006), el Barcanova de literatura infantil i juvenil per Akanuu, l'arquer persa (2005) o el Lola Anglada de contes per a infants pel recull On s'amaga la por (2002).
A banda d'escriure, forma part del programa "Itineraris de lectura" de la ILC. És membre del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil com a representant de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i també jurat de premis literaris com el Néstor Lujan de novel·la històrica o el Ciutat de Badalona de narrativa juvenil. Col·labora regularment amb la revista educativa Escola Catalana i també ha col·laborat en l’elaboració de diversos guions de ficció per a la ràdio.
2:57:53
Editorial
Saga Egmont

Opiniones

    ¿Qué te pareció el libro?

    Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)