Matthew Arlidge

Dåseskjul

Escuchar en la aplicación
Låst inde. Jaget vildt. Sat fast for et mord, hun ikke har begået…

Som en af de mest højprofilerede indsatte i Holloway-fængslet kan Helen Grace ikke gemme sig. Hun har fået mange fjender i løbet af sin karriere, og nogle af dem sidder bag tremmer inden for de selv samme mure. Da en af Helens medfanger bliver fundet skamferet og myrdet i sin aflåste celle, står det klart, at morderen er en indefra.

Uret tikker for Helen, mens hun kæmper for at afsløre den person, der forsøger at få hende dømt på falske beviser, og mens antallet af døde i fængslet stadig stiger. Helen må trække på alle sine evner og instinkter for at fange seriemorderen og afdække sandheden, før morderen når frem til hende.

"Helen Grace er tilbage i den hidtil bedste bog i serien ... Bogen kommer virkelig stærkt fra start, og jeg var med det samme suget ind i plottet og den hektiske jagt på morderen."

Bogblogger.dk

"Jeg synes utrolig godt om en krimi, der som denne på bedste vis forener intens spænding og dramatik med psykologiske betragtninger."

Krimifan

"Spændende og velskrevet krimi med et godt plot, hvor siderne vender sig selv."

Dansk BiblioteksCenter

" ... den er spændende, og der må komme en efterfølger, ellers føler jeg mig snydt ... der er action for alle pengene." -

god-bog.dk

"en fremragende læseoplevelse, og man bliver endnu mere nysgerrig på heltindens skyggesider"

Litteratursiden.dk

"Samspillet mellem karaktererne er troværdigt skildret og man kan mærke de følelser der er mellem de forskellige personer – både når bølgerne går højt, men også når der drages omsorg for hinanden ... spændingen indtræder allerede fra første side, så jeg som læser hurtigt bliver opslugt."

Sidses Bogreol

"Matthew Arlidge er den nye Jo Nesbø."

Richard & Judy Book Club

"Kommissær Helen Grace er en af de bedste nye krimihelte i årevis."

Jeffery Deaver, bestsellerforfatter

"Som de foregående bøger i serien er Kongens efterfølger en meget velskrevet og spændende krimi. Plottet er fængende og ikke mindst barskt."

Bech's Books
8:16:24
Editorial
Jentas

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Dåseskjul, Matthew Arlidge
Dåseskjul
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)