da
James Patterson

Legen er slut

unavailable
Alle kender navnet Maggie Bradford. Smuk og beundret som en af USA‘s mest populære sangskrivere. Gift med den berømte fodboldspiller og filmstjerne Will Shepherd, som blev hendes ægtemand nr. 2. Men nu er Will død. Dræbt under et dramatisk opgør i hjemmet. Og Maggie står anklaget for mord.Også Maggies første mand, Phillip, døde efter et opgør i hjemmet. Maggie blev dengang frikendt for tiltale, da retten blev overbevist om, at hun havde handlet i selvforsvar. Men er det rigtigt? Er Maggie i virkeligheden en kold morder? Eller har hun bare været uheldig i sit valg af ægtemænd? I fængslet begynder Maggie selv at forstå den psykologiske baggrund for de voldsomme begivenheder i sit liv. Lag for lag afsløres den smertefulde sandhed, som måske kan rense – eller dømme – "den sorte enke fra Bedford".

James Patterson (f. 1947) er en amerikansk forfatter, der står bag et væld af spændende krimier og thrillere, hvoraf et par er blevet filmatiseret. James Pattersons bøger er blevet oversat til flere sprog og har opnået stor succes over hele verden.
Este audiolibro no está disponible por el momento.
8:31:20

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Legen er slut
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)