A magánorvos - Szex és erotika, - Olrik
hu
Audio
- Olrik

A magánorvos - Szex és erotika

Escuchar en la aplicación
„– Egy pillanat – mondta, és lejhajolt, hogy a szájába vegye az egyik mellbimbómat, mire megremegett a lábam, alig tudtam állva maradni. Biztosan észrevette ő is, mert átölelt, miközben a másik mellbimbómat vette kezelésbe a szájával és a nyelvével.
Éreztem, hogy nem sok hiányzik az orgazmushoz, de még mielőtt elélveztem volna, elengedte a mellbimbómat és visszafordult az asztalához, én pedig megkapaszkodtam a szék támlájában, nehogy elessek.
– Helyezkedjen el kényelmesen – szólt hátra a válla fölött. – A mellbimbója nagyon érzékeny, úgy működik, mint egy érzékeny műszer."

Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.

Olrik erotikus novellákat ír. A szerző további művei a Jenny, a kalóz, A nimfa és a faunok, A vörös gyémánt, a Spanyol nyár és a Játék Mr. X-szel.
0:28:58
Editorial
LUST
Traductor
- Lust

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

A magánorvos - Szex és erotika, - Olrik
A magánorvos - Szex és erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)