Audio
Maria Carme Roca

No hi ha petons per als fantasmes

Escuchar en la aplicación
En Michael és un noi que viu a Edimburg amb els pares, la tia i la cosina. La seva mare és vident, l’àvia mig bruixa i casa seva està plena de fantasmes. De procedència danesa, l’àvia i la mare, que són hereves dels poders de les «dones sàvies», fan neteja de fantasmes de la casa però s’han d'enfrontar a la maledicció d’un esperit maligne, el de l’Eidun, una preciosa i atractiva jove danesa que va ser sacrificada per gelosia.
En Michael no creu en fantasmes, però a mesura que la coneix, més li agrada. Et pots enamorar d’un fantasma? I com li fas un petó? Si n’hi fas un, et poden passar moltes coses... En Michael no sap on s’ha posat, sort que està rodejat de bruixes que l’ajudaran a moure’s per terrenys delicats i a experimentar moltes i sorprenents aventures. Una història de misteri que ens farà creure en els fantasmes.

Maria Carme Roca i Costa (Barcelona, 1955) és historiadora i filòloga. Des de l'any 1997 es dedica professionalment a l'escriptura. Ha publicat més de quaranta llibres de tots els gèneres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil. Si bé és especialment coneguda per les seves novel·les històriques, en literatura infantil i juvenil té tots els premis més importants del país, com el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica per Intrigues de palau (2006), el Barcanova de literatura infantil i juvenil per Akanuu, l'arquer persa (2005) o el Lola Anglada de contes per a infants pel recull On s'amaga la por (2002).
A banda d'escriure, forma part del programa "Itineraris de lectura" de la ILC. És membre del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil com a representant de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i també jurat de premis literaris com el Néstor Lujan de novel·la històrica o el Ciutat de Badalona de narrativa juvenil. Col·labora regularment amb la revista educativa Escola Catalana i també ha col·laborat en l’elaboració de diversos guions de ficció per a la ràdio.
2:25:54
Editorial
Saga Egmont

Opiniones

    ¿Qué te pareció el libro?

    Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)