Jaume Copons

Un tresor al safareig

unavailable
Abans d’acabar les vacances, en Nil se n’ha d’anar cinc dies a casa dels seus avis en un poblet en mig de la muntanya. Té molt clar que s’hi avorrirà perquè és un poble petit on no hi ha gaire res a fer. Per això, mentre els seus pares se’n van de viatge a Lió, vol endur-se la seva bicicleta, però no hi ha prou lloc al cotxe. Així que s’imagina com s’avorrirà fins que la seva sort canvia...
Troba una nota misteriosa de Joan el Llarg, escrita de fa molts anys, que conté les indicacions d’on hi ha un tresor amagat. Ual·la...! Un tresor en un poble tan petit i avorrit com aquell? Gràcies a l’Alba, una nena del poble que l’acompanya a tot arreu, intenten trobar el tresor, però la seva sorpresa és que no només troben aquell, sinó que en troben molts d’altres i no tots materials... Tota una aventura d’amistat i peripècies que permet passar-s’ho d’allò més bé!

Jaume Copons va començar a escriure per a Barri Sèsam mentre feia de professor. D'aleshores ençà, ha escrit un munt de novel·les, contes i cançons. Avui, amb un peu en el món literari i l'altre en el món audiovisual, conserva certa calma que li permet saber què és el que li agrada de veritat: explicar històries independentment del format que utilititza. Amb anteriotat ha guanyat premis literaris, entre els quals hi ha el Joaquim Ruyra-Recull, el Ciutat de Mollerusa o el Ferran Canyemeres. És autor d'una vintena de novel·les ("La Mà Negra","l'Espasa de Galerna"o"En Cartallada i els altres", premi Guillem Cifre de Colonya ). Pel que fa a l'audiovisual després de fer d'editor de guions de"Los Lunnis"(TVE), va crear amb en Daniel Cerdà"Los Algos"(Cuatro) i altres sèries i programes infantils per a televisions autonòmiques A l'octubre d'enguany, en col·laboració amb altres autors pública"Jo, Elvis Riboldi", el primer lliurament d'una col·lecció protagonitzada per un noi molt inquiet.
Este audiolibro no está disponible por el momento.
2:25:19
Editorial
Saga Egmont

Opiniones

    ¿Qué te pareció el libro?

    Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)