hu
Audio
Cecilie Rosdahl

A kukkoló - Szex és erotika

Escuchar en la aplicación
„Ez a szálloda olyasvalamit kínál, amit semelyik másik sem, és ami, amennyire én tudom, kizárólag a leggazdagabb kuncsaftok számára érhető el. Úgy hívják, „Játszószoba".
Itt fizetsz azért, hogy megleshess egy kefélő párt, és a szálloda vendégei egymással is szexelhetnek. Ami izgalmassá és egyedivé teszi, hogy a szemközti falból szintén egy szempár kukucskál egy kis lyukon át, amely azonnal bezárul, amint a szexnek vége."

Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.

Cecilie Rosdahl dán író és művész. A Det Fynske Kunstakademi dán művészeti akadémián művészetet, majd a Syddansk Universitet egyetemen forgatókönyvírást tanult. Cecilie Rosdahl számos elismerést kapott mind művészeti, mind írói munkásságáért.
0:31:03
Editorial
LUST
Traductor
- Lust

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

A kukkoló - Szex és erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)