A vörös gyémánt - Szex és erotika, - Olrik
hu
Audio
- Olrik

A vörös gyémánt - Szex és erotika

Escuchar en la aplicación
"„Alighogy a nyelvem hozzáért a másik mellbimbójához, a légzése máris azt sugallta, rögtön elélvez.
- Mekkora a kő? - kérdeztem.
- Elég! - nyögte.
Ismét a számba vettem a mellbimbóját. Úgy remegett, mint a nyárfalevél, és könnyedén ki tudtam gombolni a fűzőjét. Melle gyönyörű volt és feszes, peckesen álló, kemény bimbóval.
Felpattantam mellé a bárpultra, fölé hajoltam, és megismételtem a kérdést. - Mekkora a kő?"

A pénzzel küszködő magánnyomozó, amikor egy új ügyfél, egy fiatal nő egy kétes bárban akar vele találkozni, beleegyezik. Egy pillanatra sem hiszi el a nő szívszorító meséjét, de a lány elég vonzó ahhoz, hogy szemet hunyjon a hazugsága fölött. Ki tudja, talán a szexi ügyfélnek más tervei vannak...

Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."

Olrik erotikus novellákat ír. A szerző további művei A magánorvos, A nimfa és a faunok, a Spanyol nyár, a Jenny, a kalóz és a Játék Mr. X-szel.
0:28:08
Editorial
LUST
Traductor
- Lust

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

A vörös gyémánt - Szex és erotika, - Olrik
A vörös gyémánt - Szex és erotika
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)