da
Audio
Alice Hoffman

Arven fra ulvene

Escuchar en la aplicación
To jægere er ude for at tjekke deres fælder i skoven, da de støder på en sammenkrøbet blodig skikkelse, der er fanget i en af deres rævefælder. Men det er ikke et dyr. Det er et menneske.

Jægerne tager den unge mand med sig tilbage til civilisationen, hvor nyheden om Ulvemanden hurtigt spredes vidt og bredt. Han bliver betragtet som evnesvag og farlig, men lige før han anbringes på en anstalt, træder Robin Moore til, og manden kommer hjem og skal bo med Robin og hendes 17-årige søn.

Snart genvinder den unge mand en del af sin skjulte menneskelighed, men livet blandt mennesker vækker også noget umenneskeligt i ham, som kan være til fare for alle.

Den amerikanske forfatter Alice Hoffman (f. 1952) udgav sin første roman i en alder af bare 21 år og har siden udgivet både faglitteratur og romaner for børn og voksne, hvoraf flere har været på blandt andet New York Times bestsellerlister. Hendes roman "Her på jorden" (1998) blev ved sin udgivelse valgt til Oprahs bogklub, og romanen "Praktisk magi" (1996) blev efterfølgende filmatiseret med Sandra Bullock og Nicole Kidman i hovedrollerne.
7:35:59
Traductor
Birgitte Brix

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Arven fra ulvene
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)