Carlos Ruiz Zafón

Septembers lys

Escuchar en la aplicación
Frankrig 1937. 14-årige Irene Sauvelles flytter med sin familie til en lille kystby i Normandiet, hvor de slår sig ned på en kæmpe ejendom, der er ejet af den mystiske legetøjsfabrikant og opfinder, Lazarus Jann. Irene bliver straks betaget af stedets skønhed og de mange lokale anekdoter og ikke mindst den unge mand Ismael. Mordet på en ung pige ødelægger idyllen, og får Irene til at undre sig. Hvad gemmer der sig bag de mystiske fortællinger, der verserer blandt byens beboere? Og hvad er det Lazarus Jann så ihærdigt forsøger at skjule på sin ejendom? Irene skal gennemleve sit livs mest skræmmende sommer og forsøge at finde mening i de mange mysterier og hemmeligheder, der viser sig at være overalt i den lille franske by.Septembers lys' er Carlos Ruiz Zafóns tredje roman i Tågetrilogien, der startede med Tågens fyrste og siden Midnatspaladset.

Carlos Ruiz Zafón (f. 1964) er en spansk forfatter født i Barcelona. Han fik sin litterære debut i 1993 med værket "El príncipe de la niebla". Han har vundet adskillige litteraturpriser igennem mere end tyve år, heriblandt The edebé literary prize for young adult fiction (1993) og BookSence Book of the Year (2005).
7:02:47

Otras versiones

Septembers lys, Carlos Ruiz Zafón

Opiniones

Charlotte Nielsen
Charlotte Nielsencompartió su opiniónhace 9 meses

Hvor er det ærgerligt at oplæseren mumler så meget, at man skal koncentrer sig ekstra meget om at høre efter.

Nikolaj
Nikolajcompartió su opiniónhace 4 meses
👍Me gustó
🌴Perfecto para la playa
🚀Adictivo

Jesper K
Jesper Kcompartió su opiniónhace 2 años
👍Me gustó
🚀Adictivo

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Septembers lys, Carlos Ruiz Zafón
Septembers lys
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)