Audio
Maria Carme Roca

La moneda partida

Escuchar en la aplicación
És l’any 1553. En Max, un jove tan atractiu com estafador, s’enamora d’una de les dames de companyia de Lady Jane Grey, cosina del rei Eduard VI. La Margaret, la jove dama, sembla correspondre’l. Disfressat de noble, en Max assisteix a les noces de Lady Jane per estar a prop seu. Un fet inesperat, però, trasbalsa la cerimònia. Una enigmàtica dona apareix de sobte i formula un misteriós malefici a la núvia: «Un rei es morirà i tres dones regnaran: la primera perdrà el cap, la segona serà terra erma i la tercera home no tindrà. A les estrelles el destí està escrit, però potser es pot modificar...».
Què és aquesta profecia? Una venjança? Una maledicció? Un complot polític? Per amor a la Margaret, en Max s’involucrarà en un seguit de situacions compromeses en les quals tindrà especial importància una moneda partida pel mig que temps enrere havia fet encunyar el rei Enric VIII. Tota una novel·la històrica, de poder, amor i encanteri que gira entorn d’aquesta moneda.

Maria Carme Roca i Costa (Barcelona, 1955) és historiadora i filòloga. Des de l'any 1997 es dedica professionalment a l'escriptura. Ha publicat més de quaranta llibres de tots els gèneres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil. Si bé és especialment coneguda per les seves novel·les històriques, en literatura infantil i juvenil té tots els premis més importants del país, com el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica per "Intrigues de palau" (2006), el Barcanova de literatura infantil i juvenil per "Akanuu, l'arquer persa" (2005) o el Lola Anglada de contes per a infants pel recull "On s'amaga la por" (2002).
A banda d'escriure, forma part del programa "Itineraris de lectura" de la ILC. És membre del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil com a representant de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i també jurat de premis literaris com el Néstor Lujan de novel·la històrica o el Ciutat de Badalona de narrativa juvenil. Col·labora regularment amb la revista educativa "Escola Catalana" i també ha col·laborat en l’elaboració de diversos guions de ficció per a la ràdio.
3:54:18
Editorial
Saga Egmont

Opiniones

    ¿Qué te pareció el libro?

    Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)