fi
Audio
Julie Jones

Ennakkonäytös - eroottinen novelli

Escuchar en la aplicación
Ellien ja Paul Millerin välit ovat aina olleet ammattimaiset. Ainakin suurimmaksi osaksi ajasta. Baarissa tapahtuneen kohtauksen jälkeen, jolloin tilanne... kuumeni, tilanne on palannut takaisin normaaliin. Mutta odottamaton käänne juuri ennen Paulin uuden Broadway-esityksen ensimmäistä ennakkonäytöstä johtaa siihen, että Ellie joutuu hänen yksityiseen loosiinsa. Yksin Paulin kanssa. Ja Paulin aikomukset ovat selvät.

Se, mikä alkoi reidellä lepäävästä rennosta kädestä, muuttuu nopeasti uusintanäytökseksi kohtaamisesta baarissa. Nyt on Ellien vuoro hyvittää palvelus. Mutta kuinka paljon voi todella tehdä yksityisessä loosissa salissa, joka on täynnä ihmisiä? Ilmeisesti paljonkin. Kunhan vain pysyy vyötärön alapuolella...
"Ennakkonäytös" on toinen lyhytkertomus Elliestä sarjassa, joka alkoi tarinalla "Kaikki käsistä".


Julie Jones on eroottisten tarinoiden anonyymi kirjoittaja. Hän kirjoittaa feministisestä näkökulmasta ja kyseenalaistaen yhteiskunnallisia normeja. Nimimerkin takana on nainen, jolla on taustaa monelta eri toimialalta. Hänen inspiraationsa kumpuaa sosiaalisesta mediasta ja hänen tuttujensa kanssa käymistään keskusteluista. Hänen kirjoittajanuransa alkoi blogissa, jossa hän kirjoitti fanifiktiota poikabändeistä. Joitakin näistä tarinoista julkaistaan nyt. Nimet on muutettu, mutta tarinat ovat aivan yhtä kuumia.
0:23:00
Editorial
LUST
Año de publicación
2021
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)