bookmate game
Elena Ferrante

Historien om et nyt navn

“Historien om et nyt navn” begynder der hvor “Min geniale veninde” sluttede, nemlig med den sekstenårige Lilas bryllup med viktualiehandleren Stefano Carracci. Allerede under bryllupsnatten erfarer Lila at hun ikke kender den mand hun har giftet sig med. Med fortvivlet energi kaster hun sig over Carracci-familiens to forretninger, der blomstrer under hendes opsyn. Et sommerophold på Ischia bliver en opvågning for hende, men sætter venskabet med Elena på prøve.

“Historien om et nyt navn” er en roman om et venskab der rummer kærlighed og had, beundring og jalousi, men som er så stærkt at ingen af de to kvinder er helt sig selv uden den anden.
546 páginas impresas
Propietario de los derechos de autor
C&K Forlag ApS
Publicación original
2014
Año de publicación
2014
Editorial
C & K Forlag

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

  Susanne Kledalcompartió su opiniónhace 2 años

  Medrivende og levende

  Jens Jørgen Langecompartió su opiniónhace 4 años
  👍Me gustó

  Det er en fascinerende fortælling. Jeg vil fluks skynde mig med at gå i gang med den næste i serien.

  Allan Nielsencompartió su opiniónhace 6 años
  👍Me gustó
  🎯Justo en el blanco
  🌴Perfecto para la playa
  🚀Adictivo

  One week was a journey in Italy and travelling in a mind of a young woman

Citas

  Vagn Cramercompartió una citahace 4 años
  at sige til sig selv at hun tog barnet til en rar lille by i nærheden af havet, og det
  Bent Buroncompartió una citahace 2 años
  Væk var glæden ved at arbejde med min stemme, mine bevægelser, måden at klæde mig på, gå på, som om jeg konkurrerede om prisen for den bedste forklædning, for en maske båret så godt at den næsten var et ansigt.
  Pludselig blev jeg mig dette næsten bevidst. Havde jeg klaret den? Næsten. Havde jeg revet mig løs fra Napoli, fra kvarteret? Næsten. Havde jeg nye venner af begge køn som kom fra kultiverede hjem, ofte mere kultiverede end det frøken Galiani og hendes børn havde? Næsten. Var jeg fra eksamen til eksamen blevet en studerende som blev godt modtaget af de højtidelige universitetslærere der eksaminerede mig? Næsten. Bag dette næsten forekom det mig at jeg forstod hvordan tingene forholdt sig. Jeg var bange. Jeg var lige så bange som den dag jeg var ankommet til Pisa. Jeg var bange for dem der kunne være kultiverede uden dette næsten, med naturlighed.
  Bent Buroncompartió una citahace 2 años
  Og alligevel optændte hver side mine tanker, mine ideer, mine sider, som om jeg indtil det øjeblik havde levet i en flittig, men frugtesløs sløvhedstilstand. Jeg lærte de notesbøger udenad, og til sidst fik de mig til at føle at verden på Normale – vennerne, mandlige og kvindelige, som respekterede mig, de venlige blikke som professorerne gav mig for at opmuntre mig til hele tiden at blive bedre – var en del af et univers som var for beskyttet og derfor for forudsigeligt, sammenlignet med den omstormede verden som Lila, selv under kvarterets betingelser, havde været i stand til at udforske i sine hastigt nedskrevne linjer på sider der var krøllede og plettede. Alle mine tidligere anstrengelser syntes uden mening.

En las estanterías

  Politikens forlag
  JP/Politikens Forlag
  • 1.2K
  • 359
  Bookmate
  Elena Ferrante
  • 4
  • 69
  Line
  Vil læse
  • 186
  • 10
  Mette Teglers
  Napoli-romanerne
  • 4
  • 8
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)