da
Libros
Henrik Pontoppidan

Lykke-Per

Nobelpristageren Henrik Pontoppidans berømte udviklingsroman om den jyske præstesøn Per Sidenius' søgen efter det lykkelige liv.
Efter en svær opvækst i det religiøse hjem vælger Per i protest at studere til ingeniør i København og kappe enhver forbindelse til familien. I hovedstaden kaster han sig derefter ud i livet, som åbner sig i alle dets afskygninger. Men er dette lykken for Per?
Lykke-Per er en klassisk samtidsroman om det moderne menneskes jagt på meningen med tilværelsen, og et hovedværk i dansk litteratur. I denne nye udgave indledes bogen med et forord af Ida Jessen.

903 páginas impresas
Publicación original
2014
Año de publicación
2014
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎

Opiniones

  • Frank Gottlieb Bennetsencompartió su opiniónhace 6 años
    👍Me gustó
    💡He aprendido mucho
    🎯Justo en el blanco

    En fantastisk opbyggelig historie, skrevet i et vildt sprudlende sprog, der trækker i smilebåndet.

    Den er fyldt med emner til refleksion, og burde være pensum på de gymnasiale uddannelser, og indgå i dansk- såvel som religions- og historieundervisningen.

    Spændt på hvordan den bliver rummet på film, og det er klart en bog jeg skal genlæse om et par år.

  • Erik Johansen Jappecompartió su opiniónhace 3 años
    👍Me gustó
    🔮Profundo
    💡He aprendido mucho
    💞Romántico
    🚀Adictivo

    Fantastisk bog - en af de bedste som jeg nogensinde har læst.

  • Ole Erik Husbycompartió su opiniónhace 5 años

    Fantastisk roman

Citas

  • Olecompartió una citahace 6 años
    sig en tid med at afsynge forskellige selskabs- og fædrelandssange, hvorved navnlig madam Fuss gjorde sig bemærket med en – mere for sin kraft end for sin skønhed – højt beundret diskant.
  • Erik Johansen Jappecompartió una citahace 3 años
    Da han engang havde taget mod til sig og tilstået dette for assistenten, havde denne på sin korte og rolige måde svaret, at han i så fald ikke havde fundet sit naturlige voksested, hvor han alene ville kunne lære den højeste menneskelykke at kende: at blive sig sit eget selv fuldt og klart bevidst. Men da skolelæreren derefter spurgte ham, hvorledes man bar sig ad med at søge dette voksested, svarede han, at herom kunne det ene menneske ikke meddele det andet råd, her måtte enhver frygtløst give sig det selvudfoldelsens instinkt i vold, der var nedlagt i alt det skabte.
  • Erik Johansen Jappecompartió una citahace 3 años
    At maden ikke just var tilberedt af nogen mesterkok, og at vinflaskernes indhold på ingen måde svarede til de fornemme navne på etiketterne, forringede ikke nydelsen for nogen. Det var ikke folk med kræsne ganer. De bedømte retterne væsentlig efter deres masse, svælgede i synet af overfloden og gav sig ubekymret hen til den opgave at tilegne sig så meget af den, som de kunne stoppe i sig.

En las estanterías

fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)