Manifesti Komunist, Karl Marx
sq
Karl Marx

Manifesti Komunist

Avisarme cuando se agregue el libro
Para leer este libro carga un archivo EPUB o FB2 en Bookmate. ¿Cómo puedo cargar un libro?
Manifestimi komunist përmbledh teorinë e Marksit dhe të Engelsit në lidhje me natyrën e shoqërisë dhe politikës, që me fjalët e tyre, «Historia e të gjithë shoqërisë deri tani ekzistuese është historia e luftës së klasave». Ajo gjithashtu paraqet shkurtimisht idetë e tyre për mënyrën se si shoqëria kapitaliste e kohës përfundimisht do të zëvendësohet nga socializmi. Pranë fundit të Manifestit, autorët kërkojnë «përmbysjen e detyrueshme të të gjitha kushteve ekzistuese sociale», që shërbeu si justifikim për të gjitha revolucionet komuniste në mbarë botën.
Este libro no está disponible por el momento.
47 páginas impresas

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)