da
Audio
Nevada Barr

Mørkt fald

Escuchar en la aplicación
Ranger i National Park Service, Anna Pigeon, tvinges med på en redningsaktion ned i det altfortærende hulesystem, Lachuguilla, dybt under New Mexicos ørken.
Hendes ven og kollega, Frieda Dierkz, der under en kortlægningsekspedition i hulen har været udsat for en ulykke, har brug for Annas hjælp.
Anna må overvinde sin angst og begive sig to hundrede meter ned i den uoverskuelige og klaustrofobiske labyrint. Det bliver en rejse ned i et altomsluttende mørke og et møde med en både smuk og skræmmende verden.
En verden, der rummer navne som Razor Blade Run, Tinker’s Hell og Wormhole.
Da hun endelig når frem til sin veninde, er det blot for at høre hende sige "Det var ikke en ulykke ...""... man rives med som af en uventet flodbølge gennem et af parkens flodlejer. Kampen går mellem dem, der vil bevare naturen »ren« og dem, der har andre planer."
- Bo Bjørnvig, Weekendavisen

"Anna er i høj grad et bekendtskab værd som hard core udgave af den moderne handlekraftige kvindetype, der har tilladt sig at smide et par skraldespande søde gammeldags kvindelige dyder på civilisationens losseplads for ikke-genbrugeligt affald. ...en fundamentalt spændende og overbevisende krimiroman, skrevet med knivskarpt blik for den menneskelige dårskab."
- Anne-Marie Gregersen, Berlingske Tidende

"Med naturen som en enestående kulisse giver Nevada Barr , selv fhv. ranger, os nogle spændende, vedkommende og barske krimier. Hun har blik for den menneskelige svaghed og kan godt banke en krimi-intrige på plads."
- Holger Ruppert, B.T.
12:18:46
Editorial
Rosenkilde
Traductor
Erik Clausen
Año de publicación
2022
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)