Sophie tror, hun er ved at blive sindssyg. Hun har blackouts, er forvirret og glemsom. Hun er hovedmistænkt i drab og på flugt. I virkeligheden har hun ingen anelse om, at hun er offer for en djævelsk plan.

Sophie Auverney var engang gift og lykkelig og havde en velfungerende karriere. Nu arbejder hun som barnepige for en velhavende familie i Paris. En morgen finder hun den 6-årige Léo død i sin seng. Kvalt med et af hendes snørebånd. Hun kan intet huske, men hun ved, at hun nu er hovedmistænkt for drab. Hun planlægger sin flugt, hun vil ændre sit navn, sit liv, finde en ny mand, men hun kan ikke løbe fra hverken sin fortid eller skæbne. Nogen er hele tiden et skridt foran.  

BRUDEKJOLEN er en nervepirrende psykologisk krimi, hvor Pierre Lemaitre endnu engang formår at overraske læseren. Den kan læses selvstændigt, den er ikke en del af en serie.
Este audiolibro no está disponible por el momento.
8:55:16

Otras versiones

Brudekjolen, Pierre Lemaitre

Opiniones

Ulla Pedersen
Ulla Pedersencompartió su opiniónel año pasado
💀Espeluznante
🔮Profundo

Lena Kalbæk Lorenzen
Lena Kalbæk Lorenzencompartió su opiniónhace 2 años
👍Me gustó
💀Espeluznante
🔮Profundo
🎯Justo en el blanco
🚀Adictivo

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Brudekjolen, Pierre Lemaitre
Brudekjolen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)