da
Monica Kristensen

Operation Fritham

unavailable
Maj 1942. En sælfanger og en isbryder i allieret krigstjeneste er på vej nordover for at gennemføre en dristig operation: De skal generobre Svalbard fra tyskerne. Om bord på et af skibene er en mand med en dyster fortid. Med sig har han en kostbar genstand, som han under ingen omstændigheder vil give slip på.

Næsten 60 år senere mødes norske, engelske og tyske veteraner til en mindeforsamling på Svalbard for at læge gamle sår. I stedet afsløres blodige hemmeligheder i forbindelse med fortidens krigshandlinger, og sysselmandsbetjent Knut Fjeld befinder sig pludselig i en hektisk kamp for at forhindre en kynisk morder fra anden verdenskrig i at dræbe igen.

OPERATION FRITHAM er den tredje roman i Monica Kristensens kritiker roste kriminalserie fra Svalbard efter HOLLÆNDERGRAVEN og KULUNGEN.

En krimi der læses lige så meget for sin godt udtænkte intrige som sin fascinerende af denne kolde, smukke ø højt mod nord. - Weekendavisen om Hollændergraven

En nervepirrende og psykologisk thriller fra civilisationens udkant - Politiken om Kulungen.
Este audiolibro no está disponible por el momento.
8:30:42

Opiniones

¿Qué te pareció el libro?

Inicia sesión o regístrate

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Operation Fritham
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)