fi
Audio
Julie Jones

Kaikki käsistä - eroottinen novelli

Escuchar en la aplicación
"Älä lopeta. Älä lopeta", vaikeroin.
"Sitten kerro minulle."
"Mitä vain, Paul. Voit tehdä minulle mitä tahansa noilla käsillä."
"Ja mitä haluat minun tekevän niillä?"
"Nai minua."

Mikään ei kiihota Ellietä yhtä paljon kuin ajatus käsistä – erään tietyn pianistin pitkistä, hoikista sormista tarkalleen ottaen – sormettamassa häntä pianon päällä. Kun Paul, sama pianisti, kuulee Ellien puhuvan tämän eroottisista "käsiporno"-raajoista, hän on kuolla häpeästä. Paul ei kuitenkaan ole järkyttynyt kuultuaan fantasioista, jotka saavat Ellien tärisemään, tämä on jopa kiinnostunut.

Mutta koska pianoa ei tähän hätään löydy, pimeän nurkan kiireisessä yökerhossa on kelvattava...
Tämä eroottinen lyhytkertomus on täynnä kielletyn teon huumaa ja jännitystä. "Kaikki käsistä" on ensimmäinen tarina Elliestä.


Julie Jones on eroottisten tarinoiden anonyymi kirjoittaja. Hän kirjoittaa feministisestä näkökulmasta ja kyseenalaistaen yhteiskunnallisia normeja. Nimimerkin takana on nainen, jolla on taustaa monelta eri toimialalta. Hänen inspiraationsa kumpuaa sosiaalisesta mediasta ja hänen tuttujensa kanssa käymistään keskusteluista. Hänen kirjoittajanuransa alkoi blogissa, jossa hän kirjoitti fanifiktiota poikabändeistä. Joitakin näistä tarinoista julkaistaan nyt. Nimet on muutettu, mutta tarinat ovat aivan yhtä kuumia.
0:15:26
Editorial
LUST
Año de publicación
2021
¿Ya lo leíste? ¿Qué te pareció?
👍👎
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)