da
Audio
Tommy Heisz,Simon Ankjærgaard

Jens Munk - Søfareren der nægtede at dø (Vild Historie)

Escuchar en la aplicación
Polarvinteren viste absolut ingen nåde og mandskabet døde omkring Jens Munk. Men den danske søfarer nægtede at give op. I dette afsnit af "Vild Historie" fortæller værterne Tommy og Simon
historien om Jens Munk og hans jagt på Nordvestpassagen i 1619, som er en af danmarkshistoriens vildeste overlevelsesberetninger. Jens Munk var sendt ud af den navnkundige Christian d. 4., der på dette tidspunkt regerede over noget af en stormagt på kontinentet.

Verden er fuld af vilde historier; utrolige historier, sørgelige historier, så-tæt-var-vi-på-katastrofen-historier. I podcasten "Vild Historie" folder de to værter, Simon Kratholm Ankjærgaard og Tommy Heisz, fortællingerne ud i selskab med gæsterne. I hvert program vil én vild historie være den røde tråd og dagens tema. Der er kun to krav til historierne: De skal have fundet sted i virkeligheden - og ja, så skal de være vilde.

Simon Kratholm Ankjærgaard (f. 1973) er journalist, forfatter, historiker og formidler. Han har tidligere arbejdet på Berlingske Media og hjemløseavisen Hus Forbi, men i dag er han freelance. Han har desuden skrevet flere bøger, blandt andet "Genforeningen 1920" (2019) og "Augustoprøret 1943" (2020).
Tommy Heisz (f. 1975) er forfatter og journalist. Han har skrevet en lang række bøger om vidt forskellige historiske emner, blandt andet "Dødens årsag" (2020), som han har udgivet i samarbejde med professor i retsmedicin Markil Gregersen.
1:04:00

Opiniones

    ¿Qué te pareció el libro?

    Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)