Jaume Copons

La mà negra

unavailable
Al poble imaginari de Galerna, en Víctor i la seva colla d’amics, a part d’emocionants reptes per acomplir, també pateixen "bullying" per part d’un company de classe. En Víctor aquest any s’ha proposat no barallar-se amb en Marçal, però resulta que aquest ja té una altra víctima: l’Ícar, un nen nou del poble. A part d’aquest, però, entra en joc un altre element misteriós a l’escola, la Mà Negra, amb enigmàtics missatges. Qui és? Què diuen aquests missatges? I com es resoldran tots els misteris?
Aquesta novel·la és realment divertida i fa que els lectors s’hi enganxin i se sentin com a casa. Recrea un món realista i pròxim, ple d’aventures: des de les sorpreses d’alguns personatges fins a la tendresa i nostàlgia d’altres que rememoren el passat misteriós del poble. Després de viure noves i emocionants aventures durant les vacances d’escola, la història té un final inesperat que no et deixarà indiferent.

Jaume Copons va néixer lʼany 1966 a Sant Andreu de Palomar. Va començar a escriure per a Barri Sèsam mentre feia de professor. D'aleshores ençà, ha escrit un munt de novel·les, contes i cançons. Avui, amb un peu en el món literari i l'altre en el món audiovisual, conserva certa calma que li permet saber què és el que li agrada de veritat: explicar històries independentment del format que utilitza. Amb anterioritat ha guanyat premis literaris, entre els quals hi ha el Joaquim Ruyra-Recull, el Ciutat de Mollerussa o el Ferran Canyameres. És autor d'una vintena de novel·les ("La Mà Negra", "L'Espasa de Galerna" o "En Cartallada i els altres", premi Guillem Cifre de Colonya). Pel que fa a l’audiovisual després de fer d'editor de guions de "Los Lunnis" (TVE), va crear amb en Daniel Cerdà "Los Algos" (Cuatro) i altres sèries i programes infantils per a televisions autonòmiques. A l’octubre d'enguany, en col·laboració amb altres autors publica "Jo, Elvis Riboldi", el primer lliurament d'una col·lecció protagonitzada per un noi molt inquiet.
Este audiolibro no está disponible por el momento.
1:52:14
Editorial
Saga Egmont

Opiniones

    ¿Qué te pareció el libro?

    Inicia sesión o regístrate
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)