Volker Kutscher

Sagen Vaterland

Escuchar en la aplicación
I juli 1932 står politiet i Berlin over for en gåde: En mand bliver fundet død i en vareelevator i "Haus Vaterland", det legendariske forlystelsessted på Potsdamer Platz, og alt tyder på, at han er druknet i etablissementets svømmepøl. Men han er åbenbart ikke den eneste, der er omkommet på den måde ... br br For at opklare sagen Vaterland må kriminalassistent Gereon Rath ud på en usædvanlig efterforskningsrejse, som blandt andet bringer ham helt til Østpreussen - og Rath når grænsen for, hvad han kan klare. br br SAGEN VATERLAND er fjerde selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN. br br Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien "Babylon Berlin". br br "Forrygende og sindsoprivende pageturner-indgang til intet mindre end en formidabel krimi." ***** br - Fyens Stifttidende om GOLDSTEIN br br "Er så medrivende fortalt, at man nærmest sluger de 619 sider i et stræk." ***** br - Jyllands-Posten om DEN STUMME DØD br br "En hårdkogt, sort-hvid actionkrimi og et farvestrålende, pulserende tidsbillede af metropolen Berlin." ***** br Femina om DEN VÅDE FISK br br SAGEN VATERLAND er fjerde selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN.

Volker Kutscher (f. 1962) bor i Køln. SAGEN VATERLAND er fjerde bog i en serie af kriminalromaner, der foregår i førkrigstidens Berlin. Tidligere er på dansk udkommet DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN.
21:15:02
Traductor
Hanne Lund

Otras versiones

Opiniones

Elvira Hansen
Elvira Hansencompartió su opiniónhace 2 meses
👍Me gustó
🔮Profundo
🎯Justo en el blanco
🌴Perfecto para la playa
🚀Adictivo

Intens fortælling, som på trods af fiktion, tager en tilbage, til en svunden tid og et blik ind i historien, inden verden ændrede sig på makaber vis.

Louise Pia Torpe
Louise Pia Torpecompartió su opiniónel mes pasado
👍Me gustó
🎯Justo en el blanco

Charlotte Vinding Myrthue
Charlotte Vinding Myrthuecompartió su opiniónhace 10 meses
🔮Profundo
🌴Perfecto para la playa
🚀Adictivo

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Sagen Vaterland, Volker Kutscher
Sagen Vaterland
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)