Delia Owens

Hvor flodkrebsene synger

Escuchar en la aplicación
Kya Clark er den vilde pige, ”marskpigen”. Hun vokser op i 1950’erne i en hytte ude i sumpskoven ved North Carolinas kyst. Hendes mor og fire ældre søskende forlader en efter en hjemmet, så hun til sidst er alene med sin voldelige far. En dag forsvinder han også.

Herefter er hendes liv en ensom kamp for overlevelse i en verden, der kun har foragt tilovers for sumpens fattige folk. En enkelt skoledag i den nærliggende landsby er alt, hvad det bliver til for Kya, som møder barfodet og pjaltet op og straks bliver genstand for de andre børns hån og mobning.

Men Kya er ikke, som de tror. Hun er følsom og intelligent og har overlevet i årevis alene ude i den sumpede marsk, som hun betragter som sit hjem. Hendes forhold til naturen er både videbegærligt og nysgerrigt og samtidig selve omdrejningspunktet og forankringen i hendes tilværelse. Men der kommer en tid, hvor Kya længes efter at elske og blive elsket. Da to unge fyre bliver grebet af hendes vilde skønhed, åbner Kya sig for et nyt kapitel i livet – indtil det utænkelige sker: Den lokale skørtejæger bliver fundet død uden for byen – og straks mistænker de lokale Kya for at være involveret i dødsfaldet.

***

HVOR FLODKREBSENE SYNGER er en hjerteskærende opvækstroman, en fortælling om et muligt mord og en stærk kærlighedshistorie.

” Kya er en uforglemmelig heltinde.” Publishers Weekly

”Jeg har ikke ord for, hvor meget jeg holder af denne bog! Jeg ville simpelthen ikke have, at den skulle slutte.” Reese Witherspoon

”Smertelig smuk … opvækstroman, mordgåde og en storslået hyldest til naturen.” The New York Times Book Review

”Denne tidsrigtige millionbestseller er en fest for sanserne og indeholder alt hvad et underholdningshjerte kan begære ... En rørende roman om det enkelte menneskes kamp for det gode liv – mod kræfter som er større end en selv.” VG

***
10:01:38
Editorial
Gyldendal

Otras versiones

Opiniones

Ann Beenfeldt Grapenthin
Ann Beenfeldt Grapenthincompartió su opiniónhace 6 meses
👍Me gustó
🎯Justo en el blanco
🚀Adictivo

Gribende fortælling. Rigtig god oplæser.

Lone Karin Lassen
Lone Karin Lassencompartió su opiniónhace 7 meses
👍Me gustó
🎯Justo en el blanco

Intet mindre end fantastisk

Tina Spandel
Tina Spandelcompartió su opiniónel mes pasado
👍Me gustó
🎯Justo en el blanco
🌴Perfecto para la playa
🚀Adictivo

Super god bog. Super god oplæser som betoner stemmerne meget, hvilket er lige tilpas.

Abrir la aplicación y escuchar

¡Ahora Bookmate ofrece audiolibros! Contamos con montones de audiolibros para que escuches. Por el momento, solo puedes escucharlos en el teléfono o la tableta por medio de nuestras aplicaciones.

Hvor flodkrebsene synger, Delia Owens
Hvor flodkrebsene synger
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Arrastra y suelta tus archivos (no más de 5 por vez)